Sunday, November 18, 2007

Kas järjekindlalt oma kinnisideedes kinni istumine on haigus või lollus?

Inno jättis Zorro blogisse kommentaare, kuid mitte asja kohta. Zorro küsis, et mida Inno sel ajal tegi, kui Ingrid lastega kodus istus (vastus on Zorro blogis ka olemas). Ja Zorro ootas Innolt ausat ja selget vastust. Kuid seda ta ei saanud. Hoopiski, Inno käivitas oma vana rikkiläinud grammafoni ja hakkas sonima Epust ja Dakist. Tülgastav. See on kas vaimne piiratus, et muud nagu maailmas enam ei näe kui Epp ja Daki, või teine võimalus - see on vaimuhaigus, millest ka siin juba varem juttu on olnud.
Ja üldiselt vanarahvas räägib, et kui mees hakkab naist abieluvälistes suhetes süüdistama, siis on ta ise patune (sest kui ise pole kogenud, siis ei tea, milles teist ju süüdistada).
Innoga on asi veelgi sisulisem - kui inimene usub, et Epp ja Daki järjekindlalt valetavad, Ja et Zorro valetab, et ta EI OLE ei Epp ega Daki, siis järelikult on Inno ise ka valetaja? Kas me siis saame uskuda, Inno, et sina oled sina, ja see mis sa oma blogis kirjutad on tõsi?
Kui sa oled aus mees, ja tõesti nii õilis, kui oma blogis lased paista, siis pead uskuma ka, et Epp ja Daki ei ole Zorro blogi taga.
Ja see, Inno, et sa tegelikust sisulisest kommentaarist kõrvale hiilid, mingi teisejärgulise EpuDaki teemaga, on ilmselge manipuleerimine lugejaga.

1 comment:

Saabastega Kass said...

Aga see ju ongi nendelik:)
Ise mitte kommentaare avaldada ja teistele jätta kommentaare, kus sisu ei ole, on vaid Epp ja Daki ja kes kellega seksis:D

Aga Zorrole tõttab appi ka Saabastega Kass - ehk saab eestlase meel puhastatud ja valgus neile tagasi antud.