Friday, November 23, 2007

Tasuta reklaami Innole ja Irjale

Rahvas on Zorrol palunud uurida (vaat kus on uudishimulikud teised), et millest Inno ja Irja elavad...No see sai selgeks, väike pärandus naisele ja seksiteenused mehele elatusallikaks, uuring tõestas.
Väismaistele meediamagnaatidele saadetud kirjas Inno aga ütleb end olevat väikeärimehe. Jutt tegelikult väga õige. Innol ja Irjal on Meedia ja Õigusbüroo: "Pakume igakülgset abi neile, kes soovivad end kaitsta suhetes meediaga, näiteks kirjutada kaebust pressinõukogule või vastulauset ajalehele" (edasi loe siit)
Zorro arvab, et meediaspetsina on Inno tegelikult väga hea, ja Zorro ootab pikisilmi ja igatsusega, millal Inno korraliku meediakriitika blogi teeb, sest need üksikud meediaanalüüsi pärlid kaovad selle perekonna musta pesu pesemise solgi sisse ära.
Ja tõenäoliselt, ega see Irja ka kehv jurist pole.
Kui noored nüüd keskendusksid sellele, milles nad on head ja professionaalsed, siis saaks ju eluga ometi ükskord edasi minna.
Ja Ingridi ning teiste vanade sõprade-suguslaste ja muidu mölakate kottimiseks võiks ju ka oma väike InnoIrja psühhoteraapiline blogi jääda, sest kus siis nemadki oma hingevalu välja elada saavad ja eks sellelgi teemal oleks oma lugejaskond - nagu näitas uuring Zorro vanas blogis.
Aga lugejatel võiks olla võimalus valida, mida tarbida. Selline valimatu mass paska ainult reostab blogiruumi.

No comments: